Μετρήστε την ευφυΐα σας!

Πόσο έξυπνοι είστε; Βρείτε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα λύνοντας μερικούς από τους καλύτερους γρίφους αυτού του blog, συγκεντρωμένους σε μία εφαρμογή Android. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Συνδυασμών - 6 οκτάρια (****)

Φτιάξτε μια αριθμητική παράσταση που να αποτελείται από 6 οκτάρια, κανέναν άλλο αριθμό και το αποτέλεσμα της να είναι ο αριθμός 1000.
Τα μόνα σύμβολα που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε είναι αυτά της πρόσθεσης, της αφαίρεσης, του πολλαπλασιασμού, της διαίρεσης, της τετραγωνικής ρίζας και παρενθέσεις. Επιτρέπεται επίσης η ύψωση σε δύναμη.

Σωστή απάντηση έχουν δώσει οι:
swt, batman1986, fighter, Michalis, stratos, sotrixios, saxon, Aspect, efthimis, kraptaki, Nikos Stamatiou, Xeliaz, asofe, geo, soulis, xp2012, Θανάσης Παπαδημητρίου, straniero, AlexiouG, percival, ΕΑΛΕΞΙΟΥ, BOMBER, jason1996, MelLo, gkk, Dreamkiller, qwerty, Theodor, Tamy, BAndrew, nama, G SOZELGI, gkk, Aliki, ZORIKOS, demetris72, sf, Stathis, daskalos1971, nikos_ex, ioannesx, alexpsomi, cris, ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, Νεφέλη, kontoleon, Kris Geo, sakis kefallinosΒαγγέλης, Χρήστος Κάλλης