Μετρήστε την ευφυΐα σας!

Πόσο έξυπνοι είστε; Βρείτε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα λύνοντας μερικούς από τους καλύτερους γρίφους αυτού του blog, συγκεντρωμένους σε μία εφαρμογή Android. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Έμπνευσης - Διακοπές στη Χαβάη (****)

Ένα ζευγάρι πήγε διακοπές στη Χαβάη. Έμειναν σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ένα σχετικά έρημο εξοχικό μέρος. Κάθισαν εκεί μια βδομάδα και μετά επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα.
Περίπου ένα μήνα μετά την επιστροφή τους, η σύζυγος παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και αναφέρει πως υπάρχει ένας νεκρός άντρας, πεσμένος μπρούμυτα, μέσα σε κάτι θάμνους κοντά στο δωμάτιο όπου έμεναν στη Χαβάη.
Η αστυνομία κάνει τη σχετική έρευνα και πράγματι βρίσκει τον νεκρό άντρα ακριβώς στο σημείο και στη στάση που τους είχε υποδείξει η γυναίκα.
Ο αστυνομικός θυμωμένος τη ρωτάει γιατί άργησε τόσο πολύ να αναφέρει το περιστατικό. Αυτή του εξηγεί τον λόγο και αυτός της λέει: «Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας».
Ποια ήταν η δικαιολογία της γυναίκας για την καθυστέρηση που ικανοποίησε τον αστυνομικό;

3 σχόλια:

pantsik είπε...

Λύση :

Το ζευγάρι, όπως ήταν φυσικό, έβγαλε διάφορες φωτογραφίες στο ταξίδι του, μία από τις οποίες ήταν κοντά στο επίμαχο σημείο και στην οποία φαινόταν το πτώμα στο παρασκήνιο. Το συμβάν δεν έγινε αμέσως αντιληπτό γιατί η προσοχή του ενός ήταν στραμμένη στον άλλον που φωτογραφιζόταν. Όταν όμως επέστρεψαν και έστειλαν τις φωτογραφίες για εμφάνιση (μετά από κανα μήνα όπως συμβαίνει συνήθως), ανακάλυψαν το πτώμα.

batman1986 είπε...

kala afto einai standar apo mindtrap.epaiza mikroteros....

pantsik είπε...

Ναι, κι εγώ. Αν θυμάμαι καλά από εκεί το έχω πάρει.