Μετρήστε την ευφυΐα σας!

Πόσο έξυπνοι είστε; Βρείτε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα λύνοντας μερικούς από τους καλύτερους γρίφους αυτού του blog, συγκεντρωμένους σε μία εφαρμογή Android. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ανάλυσης - Μπουκάλι κρασί (**)

Έχουμε ένα μπουκάλι κρασί βουλωμένο με φελλό, έτσι ώστε το πάνω μέρος του φελλού να φτάνει μέχρι το χείλος του μπουκαλιού. Πώς θα πιούμε το κρασί αν δεν έχουμε κανένα εργαλείο και χωρίς να σπάσουμε το μπουκάλι;

6 σχόλια:

pantsik είπε...

Λύση:

Δοκιμάζουμε πρώτα να πιέσουμε με το δάχτυλό μας τον φελλό μέσα στο μπουκάλι. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε χτυπάμε τη βάση του μπουκαλιού πάνω σε έναν τοίχο χωρίς να το σπάσουμε και παρατηρούμε πως με κάθε κρούση ο φελλός βγαίνει και λίγο προς τα έξω μέχρι που ελευθερώνεται.

batman1986 είπε...

Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε χτυπάμε τη βάση του μπουκαλιού πάνω σε έναν τοίχο χωρίς να το σπάσουμε και παρατηρούμε πως με κάθε κρούση ο φελλός βγαίνει και λίγο προς τα έξω μέχρι που ελευθερώνεται.

m fainetai m ti sampania symvainei afto.M mpoukali krasiou kommataki dyskolo...

pantsik είπε...

@batman1986: Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=ZuGfjtBffiE

batman1986 είπε...

pw eisai kai bon viveur.galliko krasi k etsi xaxaxa

pantsik είπε...

Σε παρακαλώ. Τα βίντεο που επιλέγω είναι την καλύτερης ποιότητας :-)

batman1986 είπε...

Ναι αλλά αν σε ρωτούσαν πως καποια μπορεί να ανοίξει μια μπύρα χωρίς αναπτήρες, δόντια και λοιπά τι θα μου έλεγες?(είναι στα άλλα βίντεο μ αυτό που μου στειλες)χαχαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=V85wleqv8zI&feature=related